{{ state.title }} {{ state.desc }}

Barszcz wielkanocny

Barszcz wielkanocny
do 1 godz.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

Ugotowany na białej kiełbasie i zakwasie. Oczywiście, jeżeli ktoś umie robić zakwas to może użyć własnego, ja niestety używam kupnych, ale nie mniej dobrych!

{{ item.title }}{{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Do garnka 3 litrowego włożyć kiełbasę i włoszczyznę, zagotować.

2

Wlać zakwas, dodać czosnek, gotować 2 minuty.

3

Podbić śmietaną, dodać majeranek i zieloną pietruszkę.

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.