{{ state.title }} {{ state.desc }}

Bigos z cukini

Bigos z cukini
do 1 godz.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

Polegam goraco naprawde pyszne danie. Wysmienicie smakuje z dodatkiem pieczywa. Jak dodawałam tez ziemniaki w talarkach smakuje równie dobrze.

{{ item.title }} zobacz {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Cebulke pokroic w kosteczke i zeszklic na oleju do tego dodac kiełbase pokrojona w kosteczke.Fasolke obrac i obgotowac.Papryke pokroic w kosteczke pieczarki w talarki im wrzucic do cebulki nastepnie dodac ugotowana fasolke i rozdrobnione pomidory bez skórki. Gdy składniki beda juz miekkie a zwłaszcza papryka wrzucamy cukinie pokrojona w kostke 2cm

2

wszystko gotujemy az do momentu gdy cukinia bedzie miekka. Przyprawiamy do smaku

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.