{{ state.title }} {{ state.desc }}

Bigos z kapusty pekińskiej

Bigos z kapusty pekińskiej
do 3 godz.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

Smaczny

{{ item.title }}{{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Kapustę szatkujemy, następnie wlewamy około szklanki wrzątku i gotujemy.

2

Marchew obieramy, myjemy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Cebulę obieramy i kroimy.

3

Razem z marchwią podsmażamy na patelni.

4

Następnie dorzucamy do kapusty i dalej dusimy pod przykryciem. Kiełbasę kroimy w kostkę.

5

Dodajemy do kapusty.

6

Pod koniec dodajemy pomidory i dusimy jeszcze 5-10 minut. Podajemy z pieczywem.

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.