{{ state.title }} {{ state.desc }}

Bounty domowe

Bounty domowe
do 3 godz.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

Jest tak pyszne ,że znika w oka mgnieniu .Proponuje zrobic je dzień wcześniej i przed jedzeniem wyjąć z lodówki na godzinkę -chociarz u mnie nie wytrzymały tyle :)ja go wygrzebałam gdzieć w necie i dzielę się nim z wami bo naprawde warto:)

{{ item.title }} zobacz {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Masło rozpuscić ze śmietaną.Lekko przestudzic dodac kokos i puder .Wymieszać dokładnie ,dodac esencję.Schłodzic w lodówce godzinę .

2

formowac kuleczki i układac na talerzu wyłożonym folia spozywczą.Schłodzić w lodówce.

3

rozpuścić czekoladę w kąpieli wodnej i obtaczać bounty-można pomóc sobie wykałaczkami(obracamy je nimi).

4

układamy z powrotem na talerz i do lodówki.

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.