{{ state.title }} {{ state.desc }}

Bułki drożdżowe

Bułki drożdżowe
ponad 3 godz.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

To co pamiętam z dzieciństwa zapach domowego chleba czy bułek.

{{ item.title }} zobacz {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Wyrobione ciasto dzielimy i układamy tj ma zdjęciu.

2

po upieczeniu smarujemy masełkiem

3

bułki po upieczeniu powinny tak wyglądac ,ciasto miękkie nie zbite.Gdy będzie zbite zostało nie dokładnie wyrobione lub za krótko pieczone.

Tagi / słowa kluczowe

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.