{{ state.title }} {{ state.desc }}

Ciasto francuskie z pieczarkami

Ciasto francuskie z pieczarkami
do 1 godz.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

{{ item.title }}{{ item.val }} {{ item.unit }}
Ciasto francuskie z niego można przygotować cuda kulinarne

Sposób przygotowania

1

Pieczarki, cebulę pokroić w plasterki, dodać przyprawy i udusić na patelni aż do miękkości i wyparowania soków.(ja w czasie duszenia dolewam trochę wodę)

2

Rozłożyć ciasto francuskie na środek ciasta,nałożyć zimny farsz. Zwinąć położyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.

3

Piec w temp.200stopni. Przez 15-20minut.

Tagi / słowa kluczowe

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.