{{ state.title }} {{ state.desc }}

Domowe szaszłyki!

Domowe szaszłyki!
{{ recipe.attributes.time.val }} {{ recipe.attributes.time.txt }}
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}
Autor przepisu

misheall

Inne przepisy autora

Podziel się

{{ item.title }}{{ item.val }} {{ item.unit }}
Idealne na letnie grillowanie, czy też po prostu zwyczajny obiad!

Sposób przygotowania

1

Mięso opukać, pokroić na kawałki.

2

Kiełbasę pokroić w plasterki

3

Cebulę obrać, przekroić na pół rozdzielać kolejne 'wiórka'

4

Wszystkie składniki nabijać na drewnianą wykałaczkę, czy też metalową szpatułkę.

5

Posypać przyprawą grillową

6

Smażyć na oleju

7

Można dodać jeszcze boczek

8

Na zdjęciu przedstawiam sposób podania z surówka z kapusty pekińskiej i marchewki

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.