{{ state.title }} {{ state.desc }}

Masa truskawkowa do przełożenia tortu

Masa truskawkowa do przełożenia tortu
do 1 godz.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

Smaczna i prosta w wykonaniu masa.

{{ item.title }} zobacz {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Kostkę masła utrzeć ze szklanką cukru pudru .

2

Odsączone truskawki rozgnieść widelcem i dodać do masy ,razem wszystko zmiksować.

3

Rozpuścić galaretki w 1/5 szklance wody .

4

Ostudzić i jak się zacznie ścinać wlać do tej masy i wszystko razem zmiksować .

5

Masą przełożyć można dwa blaty biszkoptu nasączone wodą z sokiem z truskawek.

Tagi / słowa kluczowe

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.