{{ state.title }} {{ state.desc }}

Muszelki z łososiem

Muszelki z łososiem
do 1 godz.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

Makaron z łososiem, to cos co wydawaloby sie pomyłoka...W dodatku wedzonym...Otóz nie- to niespotykane połaczenie delikatnosci i zdecydowania

{{ item.title }}{{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Makaron gotujemy al dente-odlewajac zachowujemy pól szklanki wody w ktorej sie gotowal

2

Czosnek kroimy ( nie miazdzymy) w kosteczke i podamazamy na oliwie z oliwek- pilnyjac by sie nie przypalil ( to bardzo wazne-przypalony zepsuje cala potrawe)

3

Nasycona czosnkiem oliwa jes gotowa do..Przyjecia ryby, wiec wrzucamy platki łososia na tluszcz rozdrabniajac go palcami, nastepnie dodajemy smietane i razem gotujemy kilka min doprawiając pieprzem , cukrem i sola.

4

Jeszcze ciepły makaron wrzucamy do sosu z ryba doprowadzajac do wrzenia- jesli sos gestnieje dolewajmy wody, w ktorej makaron sie gotowal.

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.