{{ state.title }} {{ state.desc }}

Naleśniki po litewsku

Naleśniki po litewsku
do 1 godz.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

Smakowite naleśniki litewskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

{{ item.title }}{{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Kapustę poszatkować, usuwajac głąb i grube nerwy

2

Zalać małą ilością wrzącej, osolonej wody i ugotowa do miekkości

3

Następnie odsączyć

4

Cebule posiekać i zrumienić na tłuszczu.

5

Jajka pokroić w drobna kostkę

6

Połączyć jajka, ser i cebule.

7

Przyprawić do smaku

8

Nałożyć farsz na naleśniki, złożyć w chusteczke i zrumienieć z obu stron na tłuszczu.

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.