{{ state.title }} {{ state.desc }}

Pączki serowe

Pączki serowe
{{ recipe.attributes.time.val }} {{ recipe.attributes.time.txt }}
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}
Autor przepisu

Tysia

Inne przepisy autora

Podziel się

{{ item.title }}{{ item.val }} {{ item.unit }}
Pączek to pulchne ciastko drożdżowe z mąki pszennej w kształcie nieco spłaszczonej kuli. Zazwyczaj nadziewane konfiturą różaną lub owocami, ale też likierem, budyniem .Ten przepis akurat prezentuje pączki z serem:) Smacznego!

Sposób przygotowania

1

Ser przekręcić przez maszynkę, dać wszystkie składniki i dokładnie wymieszać.

2

Mokrą ręką brać porcje i robić kulki, spłaszczyć, zrobić palcem dziurkę na wylot.

3

Pączki smażyć na głębokim tłuszczu.

Tagi / słowa kluczowe

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.