Pasta z tunczyka

Pasta z tunczyka

Prosta i szybka w przygotowaniu pasta na kanapki zarowno na sniadanie , kolacje czy do pracy. Trzeba uwazac na jakosc dodawanego majonezu i musztardy, od tego w duzej mierze zalezy jej smak.

20 minut

Gotuje: gunia43 Uwielbia: 0 osób

Wybierz przepis tygodnia! Oddanych głosów 0

Drukuj przepis » Zapisz PDF »
Niezalogowany

Dodaj do

  • Składniki
  • Kalkulator kulinarny

Ilość porcji: 10 (podstawowa ilość: 10)

  • puszka tuńczyka w sosie wlasnym 1 szt.
  • jajka 3 szt.
  • ogórek kiszony 2 szt.
  • majonez 2 łyżka
  • musztarda 1 łyżeczka
  • pieprz 1 szczypta
  • sol 1 szczypta

Kalkulator przelicza wszystkie miary składników, które pojawiają się w przepisach i są rozpoznawane przez edytor przepisów.

Zamień
dag
gram
kilo
kostka
litr
łodyga
łyżeczka
łyżka
ml
pęczek
plaster
puszka
szczypta
szklanka
sztuka
na

 

  • Sposób przygotowania
  • Wasze porady/opinie (0)

  1. Tunczyka odsaczamy z zalewy. Jajka gotujemyna twardo i trzemy na tarce na grubych oczkach. Ogorki kroimy w drobna kosteczke. Wszystko to wsypujemy do miski, dodajemy majonez, lyzeczke musztardy, solimy i pieprzymy do smaku.
  2. Mieszamy do uzyskania jednolitej masy.

Ostatnio na forum

Szukam dobrego tłumacza! Pomocy
laidback | 2015-03-28 23:19:25

Hej. Jestem w kropce. Potrzebuję tłumaczenia kilku dokumentów z języka angielskiego na polski....

ziemniaczane przekąski
jawamil | 2015-03-28 17:24:34

ziemniaki z serem Składniki 4 duuuże ziemniaki 2 opakowania twarożku wiejskiego (tego w...

Lubicie sushi?
jawamil | 2015-03-28 17:22:25

a ja właśnie jadłam pierwszy raz sushi .. nie smakuje mi po prostu i jak na mój gust strasznie...

Lubicie sushi?
mietkabrzedk | 2015-03-27 16:47:45

Bardzo lubie sushi często nie chodzę do sushi bar czy coś w tą deseń, ale chodzę raz albo dwa...

więcej wpisów

Zdjęcia użytkowników