{{ state.title }} {{ state.desc }}

Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli
do 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

Szybko się robi i wspaniale smakuje. świetnie nadaje się na dobrą kolację a i gdy znajomi wpadają nigdy nie odmawiają.

{{ item.title }}{{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Makrele dokładnie obrać ze skórki i ości i przełożyć do miseczki.

2

Cebulkę i jajka drobno pokroić i dodać do makreli.

3

Dokładnie wymieszać, dodać majonez i przyprawy.

4

Po przełożeniu do miseczki w której danie ma wylądować na stole, posypaś posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.