Pasta z wędzonej makreli

Smacznego!!!
więcej zdjęć

Szybko się robi i wspaniale smakuje. świetnie nadaje się na dobrą kolację a i gdy znajomi wpadają nigdy nie odmawiają.

20 minut

Gotuje: Sysia Uwielbia: 0 osób

Wybierz przepis tygodnia! Oddanych głosów 0

Drukuj przepis » Zapisz PDF »
Niezalogowany

Dodaj do

  • Składniki
  • Kalkulator kulinarny

Ilość porcji: 10 (podstawowa ilość: 10)

  • makrela 1 szt.
  • majonez 1 szt.
  • jajka 3 szt.
  • cebulka 1 szt.
  • sól 1 szczypta
  • pieprz 1 szczypta
  • szczypiorek 1 szt.

Kalkulator przelicza wszystkie miary składników, które pojawiają się w przepisach i są rozpoznawane przez edytor przepisów.

Zamień
dag
gram
kilo
kostka
litr
łodyga
łyżeczka
łyżka
ml
pęczek
plaster
puszka
szczypta
szklanka
sztuka
na

 

  • Sposób przygotowania
  • Wasze porady/opinie (0)

  1. Makrele dokładnie obrać ze skórki i ości i przełożyć do miseczki.
  2. Cebulkę i jajka drobno pokroić i dodać do makreli.
  3. Dokładnie wymieszać, dodać majonez i przyprawy.
  4. Po przełożeniu do miseczki w której danie ma wylądować na stole, posypaś posiekanym szczypiorkiem.

Ostatnio na forum

Koktajle owocowe
InterBean94 | 2015-03-03 00:05:38

Koktajl owocowy - mango i banan składniki 1 dojrzałe mango 1 banan sok z 1...

Placki ziemniaczane!
InterBean94 | 2015-03-03 00:03:28

Ziemniaczane placki z pieczarkami W tym przepisie chodzi głównie o sos, który jest dodatkiem,...

Ulubiona zupa
InterBean94 | 2015-03-03 00:02:41

pieczarkowa Składniki: 30 dag pieczarek, 1 cebula, 1 łyżka...

szpinak - przepisy
InterBean94 | 2015-03-03 00:01:15

Sałatka ze szpinaku, awokado i sera - składniki: świeże liście szpinaku awokado ...

więcej wpisów

Zdjęcia użytkowników