{{ state.title }} {{ state.desc }}

Pasztet z wątróbek drobiowych

Pasztet z wątróbek drobiowych
do 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

Pyszny dodatek do pieczywa

{{ item.title }}{{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Wątróbkę wypłukać i oczyścić, osuszyć. Na patelni rozgrzać kilka kropel tłuszczu i przysmażyć wątróbkę .. Osobno zeszklić i przyrumienić cebulę.. wystudzić . Następnie wszystkie składniki zmielić w maszynce do mielenia lub robocie, na jednolity pasztet.

2

Można czasem zmieniać dodatki wedle upodobań np; więcej pomidorów, czy bardziej pikantne a nawet kiszony ogórek czy surowa papryka.

Tagi / słowa kluczowe

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.