{{ state.title }} {{ state.desc }}

Pieczona pierś z gęsi

Pieczona pierś z gęsi
ponad 3 godz.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

Pieczona pierś z gęsi

{{ item.title }}{{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Umytą pierś z gęsi wraz ze skórą namaczamy w marynacie przez 5 dni

2

Następnie pierś przyprawiamy wg gustu zwijamy jak roladę i związujemy sznurkiem. pieczemy w rękawie, gdy mięso jest miękkie i upieczone rozrywamy rękaw aby się ładnie przypiekło. Jemy na zimno

Tagi / słowa kluczowe

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.