{{ state.title }} {{ state.desc }}

Pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym

Pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym
{{ recipe.attributes.time.val }} {{ recipe.attributes.time.txt }}
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}
Autor przepisu

Ira

Inne przepisy autora

Podziel się

{{ item.title }}{{ item.val }} {{ item.unit }}
Pyszne, przepis z książki kucharskiej

Sposób przygotowania

1

Mieszamy mleko z mąką, dodajemy jajko i sól, jak na naleśniki. Mieszamy, ciasto ma być lekko gęściejsze. Kurczak wkładamy do ciasta i smażymy z obu stron.

Tagi / słowa kluczowe

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.