{{ state.title }} {{ state.desc }}

Przecieraki

Przecieraki
{{ recipe.attributes.time.val }} {{ recipe.attributes.time.txt }}
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}
Autor przepisu

lamigotta

Inne przepisy autora

Podziel się

{{ item.title }}{{ item.val }} {{ item.unit }}
Bardzo tanie, dietetyczne, po wojnie to gotowano kiedy nie było pieniędzy.

Sposób przygotowania

1

Ziemniaki zetrzeć, odcisnąć nadmiar wody, dodać jajko, sól, pieprz, jeśli jest za rzadkie to trochę mąki.

2

Wymieszać i wrzucać łyżką stołową do gotującej się wody. Za chwilę jest gotowe, odcedzić i pokrasić na talerzu.

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.