{{ state.title }} {{ state.desc }}

Puszyste naleśniki

Puszyste naleśniki
{{ recipe.attributes.time.val }} {{ recipe.attributes.time.txt }}
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}
Autor przepisu

Sysia

Inne przepisy autora

Podziel się

{{ item.title }}{{ item.val }} {{ item.unit }}
Można je jeść na wiele sposobów, ale najlepiej smakują z owocami, bez względu na to czy sezonowymi czy po prostu z puszki

Sposób przygotowania

1

Żółtka zmiksować z cukrem, solą oraz mlekiem. Miksując dodawać mąkę a na końcu wodę mineralną.

2

Z białek ubić sztywną pianę i delikatnie wymieszać z ciastem. Smażyć tak jak zwykłe naleśniki.

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.