{{ state.title }} {{ state.desc }}

Ryż z cynamonem

Ryż z cynamonem
do 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

Szybkie, tanie i bardzo dobre danie, które zawsze smakuje. Lekko słodkie i jednocześnie wyraźne. Polecam szcególnie dla dzieci.

{{ item.title }} zobacz {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Ryż gotujemy wg. przepisu na opakowaniu. Śmietanę mieszamy z cukrem i cynamonem. Ryz polewamy słodkim sosem śmietanowo-cynamonowym. Można jeszcze posypać cynamonem.

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.