{{ state.title }} {{ state.desc }}

Ryż z warzywami i z mięsem

Ryż z warzywami i z mięsem
do 3 godz.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

Pyszne na obiad i na kolacje...można dodać kapustę pekińską podsmażoną...polecam

{{ item.title }} zobacz {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Paprykę, cebule, marchewkę (tarkujemy na tarce jarzynowej), pieczarki kroimy na niezbyt drobne kawałki i podsmażamy na oleju, najlepiej wszystko osobno. Dodajemy do ugotowanego ryżu. Mięso kroimy w cienkie paseczki i smażymy dopóki nie zmięknie. Dodajemy do reszty składników. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem oraz dodajemy przyprawę curry. Podajemy na ciepło.

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.