{{ state.title }} {{ state.desc }}

Sałatka z fetą i tuńczykiem

Sałatka z fetą i tuńczykiem
do 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

{{ item.title }}{{ item.val }} {{ item.unit }}
Sałatka dobrze smakuje z frytkami ,kurczakiem, oraz do grila.

Sposób przygotowania

1

Kapustę przekroić na połowę i poszatkować. Kukurydzę i tuńczyka odcedzić z nadmiaru wody i oliwy.

2

Ser pokroić na kosteczkę,rzodkiewkę na grubsze talarki, ogórek na póltalarki.

3

Dodać kukurydzę i tuńczyka .

4

Wszystkie składniki wymieszać razem.

5

Na 15 minut przed podaniem dodać sos do sałatek rozmieszany z odliwą, można dodać czerwony pieprz i odrobinę soli.

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.