{{ state.title }} {{ state.desc }}

Sałatka z kapusty pekińskiej i tuńczyka

Sałatka z kapusty pekińskiej i tuńczyka
{{ recipe.attributes.time.val }} {{ recipe.attributes.time.txt }}
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}
Autor przepisu

korpus2265

Inne przepisy autora

Podziel się

{{ item.title }}{{ item.val }} {{ item.unit }}
sałatka z kapusty pekińskiej i tuńczyka

Sposób przygotowania

1

kapustę umyć, pokroić w paski

2

jabłko obrać zetrzeć na tarce o grubych oczkach

3

tuńczyka odsączyć wyjąć z puszki

4

Pomarańczę obrać podzielić na mniejsze kawałki

5

orzechy posiekać

6

ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach

7

ocet roztrzepać z olejem lub oliwką i przyprawić

8

wszystkie składniki delikatnie wymieszać (2 łyżkami do sałatek)

9

sałatkę schłodzić w lodówce

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.