{{ state.title }} {{ state.desc }}

Schabowy po cygańsku

Schabowy po cygańsku
do 1 godz.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

Uwielbiam schabowego na niedzielny obiad. Ależ ile można jeść ciągle to samo. Dlatego ten przepis powstał w celu odświeżenia swojego apetytu.

{{ item.title }} zobacz {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Kotlety rozbić i namoczyć w rozbełtanych jajkach z przyprawami.

2

Pieczarki pokroić w plasterki i usmażyć z cebulką.

3

Mięso opanierować.Smażyć na złoto.

4

Po usmażeniu z jednej strony przewracamy na drugą. Na tą stronę usmażoną kładziemy pieczarki i ser.

5

Przykrywamy przykrywką i smażymy na malutkim ogniu do roztopienia sera.

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.