śledż po japońsku

Efekt finalny.

Pyszna potrawa, która podbieje gusta każdego smakosza.

25 minut

Gotuje: GOSIA123 Uwielbia: 0 osób

Wybierz przepis tygodnia! Oddanych głosów 6

Drukuj przepis » Zapisz PDF »
Niezalogowany

Dodaj do

  • Składniki
  • Kalkulator kulinarny

Ilość porcji: 4 (podstawowa ilość: 4)

  • śledź filety 50 dag
  • majonez 4 łyżka
  • śmietana 2 łyżka
  • nać pietruszki 1 łyżka
  • cebula 3 szt.
  • ogórek kiszony 1 szt.
  • jaja kurze całe 4 szt.
  • groszek zielony konserwowy 3 łyżka

Kalkulator przelicza wszystkie miary składników, które pojawiają się w przepisach i są rozpoznawane przez edytor przepisów.

Zamień
dag
gram
kilo
kostka
litr
łodyga
łyżeczka
łyżka
ml
pęczek
plaster
puszka
szczypta
szklanka
sztuka
na

 

  • Sposób przygotowania
  • Wasze porady/opinie (0)

  1. Filety śledziowe pokroić,ułożyć na półmisku.Cebulę posiekać.
  2. Ogórek pokroić w plasterki,a jajka na ćwiartki.
  3. Majonez połączyć ze śmietaną i natką pietruszki.
  4. Na filetach ułożyć cebulę,ogórek,jajka i groszek.Polać sosem majonezowym.

Ostatnio na forum

Cześć
racquelwro94 | 2014-04-24 11:36:28

Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie:) mam na imię Renata i cieszę się, że mogę...

Koktajle owocowe
Ecozaneta1724 | 2014-04-23 13:18:19

Cześć wszystkim! Poszukuję dobrego programu do obsługi poczty elektronicznej. Opcje dla...

Naturalne barwienie pisanek.
Ecozaneta1724 | 2014-04-23 13:17:57

Witam grupę. Zastanawiam się czy jest możliwość spotkania się na żywo, osoby z okolic i te,...

Idzie wiosma marzy mi się ................
tishawks1383 | 2014-04-22 15:36:24

Ja już żyję urlopem, naprawdę marzy mi się troche relaksu i odpoczynku, teraz mam ciężki...

więcej wpisów

Zdjęcia użytkowników