{{ state.title }} {{ state.desc }}

śledż po japońsku

śledż po japońsku
do 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

Pyszna potrawa, która podbieje gusta każdego smakosza.

{{ item.title }} zobacz {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Filety śledziowe pokroić,ułożyć na półmisku.Cebulę posiekać.

2

Ogórek pokroić w plasterki,a jajka na ćwiartki.

3

Majonez połączyć ze śmietaną i natką pietruszki.

4

Na filetach ułożyć cebulę,ogórek,jajka i groszek.Polać sosem majonezowym.

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.