{{ state.title }} {{ state.desc }}

Śledzie z rodzynkami

Śledzie z rodzynkami
{{ recipe.attributes.time.val }} {{ recipe.attributes.time.txt }}
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}
Autor przepisu

Mysiunia

Inne przepisy autora

Podziel się

{{ item.title }}{{ item.val }} {{ item.unit }}
Sposób na ciekawe śledzie - słodko ostre

Sposób przygotowania

1

Cebule kroimy w grubą kostke i smazymy na oleju, pieprzymy i solimy do smaku, dodajemy 3 łyzki przecieru i wrzucamy 2 duże garscie rodzynek, smazymy jeszcze 3 minuty.

2

Wychłodzoną cebule z rodzynkami mieszamy z pokrojonymi w grube plastry śledziami.

Tagi / słowa kluczowe

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.