{{ state.title }} {{ state.desc }}

Sos do spaghetti

Sos do spaghetti
do 1 godz.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

Można go podawać na dwa sposoby - mięsny i bezmięsny. Mój przepis zawiera mięso, ale gdy z niego zrezygnujemy, to sposób na błyskawiczny obiad.

{{ item.title }} zobacz {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Pomidory obieramy ze skórek, drobno kroimy i wrzucamy na patelnie z masłem.

2

Dodajemy wyciśnięty czosnek i drobno pokrojoną cebulę, papryke i kabaczek .

3

Jak się już wszystko zeszkli dokładamy pokrojone pieczarki i przyprawiamy do smaku. Sos już gotowy.

4

Mięso podsmażamy na patelni, dodajemy do sosu i dusimy jeszcze chwilkę.

5

Makaron polewamy sosem, posypujemy serem żółtym i gotowe.

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.