Sos z kaparów

Sos z kaparów

Idealny do gotowanych jaj i wędlin czy tez pieczonych mięs.

25 minut

Gotuje: slonce Uwielbia: 0 osób

Wybierz przepis tygodnia! Oddanych głosów 0

Drukuj przepis » Zapisz PDF »
Niezalogowany

Dodaj do

  • Składniki
  • Kalkulator kulinarny

Ilość porcji: 4 (podstawowa ilość: 4)

  • kapary 150 g
  • majonez 3 łyżka
  • śmietana 12% 1 łyżka
  • pieprz ziołowy 3 szczypta
  • jajko 3 szt.
  • ogórek 1 szt.

Kalkulator przelicza wszystkie miary składników, które pojawiają się w przepisach i są rozpoznawane przez edytor przepisów.

Zamień
dag
gram
kilo
kostka
litr
łodyga
łyżeczka
łyżka
ml
pęczek
plaster
puszka
szczypta
szklanka
sztuka
na

 

  • Sposób przygotowania
  • Wasze porady/opinie (0)

  1. Kapary i jajka siekamy drobno .a ogórka w kostkę .
  2. Dodajemy śmietanę i majonez .
  3. Doprawiamy sokiem z cytryny i pieprzem ziołowym .
  4. Podajemy do połówek ugotowanych jaj lub wędliny.

Ostatnio na forum

Cześć
racquelwro94 | 2014-04-24 11:36:28

Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie:) mam na imię Renata i cieszę się, że mogę...

Koktajle owocowe
Ecozaneta1724 | 2014-04-23 13:18:19

Cześć wszystkim! Poszukuję dobrego programu do obsługi poczty elektronicznej. Opcje dla...

Naturalne barwienie pisanek.
Ecozaneta1724 | 2014-04-23 13:17:57

Witam grupę. Zastanawiam się czy jest możliwość spotkania się na żywo, osoby z okolic i te,...

Idzie wiosma marzy mi się ................
tishawks1383 | 2014-04-22 15:36:24

Ja już żyję urlopem, naprawdę marzy mi się troche relaksu i odpoczynku, teraz mam ciężki...

więcej wpisów

Zdjęcia użytkowników