{{ state.title }} {{ state.desc }}

Tatar z woŁowiny

Tatar z woŁowiny
do 15 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

{{ item.title }}{{ item.val }} {{ item.unit }}
Wołowinka dobrze zmielona, doprawiona. Idealna pod wódeczkę

Sposób przygotowania

1

Wołowinę oczyścić z błonek, dobrze zmielić.

2

Wbić żółtka, doprawić przyprawami i wyrobić na jednolitą masę, przy pomocy oleju formować porcje.

3

Cebulę i ogórki drobno pokroić. Na półmisku ułożyć tatarki obsypując do okoła ogórkiem i cebulką

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.