{{ state.title }} {{ state.desc }}

Zapiekanki

Zapiekanki
do 15 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

chrupiące zapiekanki

{{ item.title }} zobacz {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Paluchy należy przekroić wzdłuż i lekko posmarować masłem. Pieczarki kroimy w plasterki i podsmażamy na łyżce masła do odparowania wody, przyprawiamy je sola i pieprzem.

2

Na paluchach układamy: starty ser, przyprawę do pizzy, wędlinę pokrojona na kawałki, plasterki pieczarek.

3

Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i pieczemy z termoobiegiem około 8 minut. Podajemy z ketchupem.

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.