Zupa jarzynowa z mrożonych warzyw.

DSC09613lubella.JPG
więcej zdjęć

Zupa na szybko

20 minut łatwy

Gotuje: eluchap Uwielbia: 0 osób

Wybierz przepis tygodnia! Oddanych głosów 1

Drukuj przepis » Zapisz PDF »
Niezalogowany

Dodaj do

  • Składniki
  • Kalkulator kulinarny

Ilość porcji: 4 (podstawowa ilość: 4)

  • zupa jarzynowa mrożona 450 g
  • ziemniaki 2 szt.
  • cebula 1/2 szt.
  • kostka rosołowa drobiowa 2 szt.
  • masło 2 łyżka

Kalkulator przelicza wszystkie miary składników, które pojawiają się w przepisach i są rozpoznawane przez edytor przepisów.

Zamień
dag
gram
kilo
kostka
litr
łodyga
łyżeczka
łyżka
ml
pęczek
plaster
puszka
szczypta
szklanka
sztuka
na

 

  • Sposób przygotowania
  • Wasze porady/opinie (0)

  1. Do garnka z gorącą wodą wrzucamy mrożone jarzyny, ziemniaki pokrojone w kostkę, cebulę i kostki rosołowe Gotujemy na niewielkim ogniu, aż warzywa będą miękkie.
  2. Dodajemy masło

Ostatnio na forum

Jedzenie owoców
marcelii55 | 2015-04-01 00:26:28

OWOCE ZAWIERAJĄ CUKIER No jasne, że zawierają, przecież są słodkie. Tylko to nie jest ten...

Ulubiona zupa
marcelii55 | 2015-04-01 00:24:28

zupa grochowa Będziemy potrzebować : 2,5 litra wody 300 g grochu 350 g wędzonych...

szpinak - przepisy
marcelii55 | 2015-04-01 00:23:24

Makaron somen z krewetkami, awokado i szpinakiem Składniki na dwie osoby: makaron somen...

Koktajle owocowe
marcelii55 | 2015-04-01 00:22:07

Koktajl truskawkowo-bananowy – przepis Składniki: szklanka truskawek 2 banany 2 duże...

więcej wpisów

Zdjęcia użytkowników