{{ state.title }} {{ state.desc }}

Zupa z porem i serkiem topionym

Zupa z porem i serkiem topionym
do 1 godz.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

Smaczna i zdrowa zupa .Warzywa i serek topiony - pycha..

{{ item.title }}{{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Mięso mielone smażymy na oleju.

2

Kostki rosołowe gotujemy w gorącej wodzie razem z zupą cebulową i serkami.

3

Dodajemy pokrojonego pora.

4

Gotujemy do miękkości pora. Następnie dodajemy podsmażone mięso i doprawiamy do smaku. Posypujemy natką pietruszki.

Tagi / słowa kluczowe

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.